Daarom Verstraaten!

Vóór ondernemers door ondernemers. De ervaren en hardwerkende ondernemers van Verstraaten kennen alle ins en outs van spoedzendingen. Begrijpen als geen ander het belang van snel en zorgvuldig. Wij bezorgen niet. Wij leveren af. Op tijd is op tijd! Omdat u niet zit te wachten op claims, gaan wij uiterst behoedzaam met uw tijd en úw producten om. In alle opzichten. We handle with care.

Mensenwerk

Vervoer van uw zendingen is mensenwerk. Onze medewerkers plannen uiterst adequaat, onze chauffeurs vervoeren zorgvuldig. U geeft uit handen en wij nemen onze verantwoordelijkheid. Door welwillende inzet, professionaliteit en toewijding garanderen wij onze kwaliteit.

Sneller

Binnen een half uur ter plaatse? Daarvoor doen wij ons uiterste best. Met de snelheid van een taxi staat onze chauffeur bij u voor de deur. Heeft u specifieke wensen? Vertel het ons. Dat kan online. Of heeft u liever persoonlijk contact? Wij staan 24/7 voor u klaar.

Verder weg

Binnen West-Europa leveren wij pakketten doorgaans binnen een dag. Buiten West-Europa faciliteren wij de snelst mogelijke oplossing. Of we daarvoor naar Schiphol, Brussel, Düsseldorf of Frankfurt moeten rijden? Dat maakt niet uit. We pikken het pakket op en rijden direct door naar het vliegveld. Om het daar af te leveren voor een snel vervolgtraject.

Volg Verstraaten online

LinkedIn