Ketenregie

Ketenregie

Ketenregie is het besturen en beheren van logistieke ketens. Ketenregie omvat alle activiteiten die in dienst staan van het beheren van de gehele keten, van grondstof tot eindproduct. Ketenregie heeft als doel om de aaneenschakeling van de diverse schakels binnen de logistiek zo efficiënt mogelijk te laten verlopen..

Software oor personenvervoer

Met behulp van de uiterst geavanceerde softwarepakketten hebben wij de gecompliceerde administratieve en logistieke processen geoptimaliseerd.

What-if scenario

Wilt u een ‘what-if’ scenario ontvangen? Een analyse van wat er gebeurt als…? Daag ons uit!

Analyse en kostenbeheersing

Wat u niet uitgeeft, hoeft u niet te verdienen. In de huidige economische omstandigheden is kostenbeheersing aan de orde van de dag. De what-if scenario’s zijn bij uitstek geschikt om kosten te analyseren zodat u ze beter kunt beheersen. Kostenreducties van 15% tot 30% zijn realistisch.

Regiefunctie

Zoekt u een partner voor het beheren en regisseren van uw logistieke stromen? Wij kunnen dit voor u verzorgen met behulp van ons ervaren team van medewerkers in combinatie met onze geavanceerde software. Wij bewaken voortdurend de uitvoering en kwaliteit van de logistieke stromen en houden u als klant op de hoogte middels maatwerk managementrapportages.

Wilt u weten wat Verstraaten Express voor uw bedrijf kan betekenen? Neem contact op.

 

 

 

Volg Verstraaten online

LinkedIn