Medicijnen vervoer

Pharma

Heeft u medicijnen die veilig en onder bepaalde voorwaarden vervoerd moeten worden? Dan is Verstraaten uw partner. Uw medicijnen vervoeren wij geconditioneerd. Altijd de juiste temperatuursomstandigheden voor uw producten.

Healthcare

Uw monsters, weefsels of kweekjes op de snelst mogelijke manier afleveren? Aan laboratoria, ziekenhuizen, bloedbanken of botbanken? Naast just in time, is geconditioneerd vervoer vereist. Met de vervoersmogelijkheden van Verstraaten Express kiest u voor zekerheid, snelheid en professionaliteit.

Vaste temperatuur

Vereisen uw producten een constante temperatuur? Onze wagens hebben meerdere compartimenten. Dus kunt u producten met verschillende temperatuursbehoeften in één transport vervoeren. Dat is wel zo gemakkelijk. Uiteraard hebben wij onze koelvoertuigen voorzien van software zodat we de “coldchain” kunnen bewaken en monitoren.

GDP

Verstraaten werkt volgens GDP normen (Goede Distributie Praktijken). Dit zijn normen die gelden voor opslag en distributie van geneesmiddelen, waarmee een correct en veilig traject van fabrikant en groothandel naar apotheker, ziekenhuis of particulier wordt gegarandeerd.

Volg Verstraaten online

LinkedIn