Services & vervoer

Snel vervoer

Wij geloven in snel, zorgvuldig vervoer voor een marktconforme prijs. Dat met gebruik van innovatieve tools express service nog beter, sneller en efficiënter kan.

Online boekingssysteem

Gebruik maken van ons online boekingssysteem? Dat biedt voordelen. Het is snel, accuraat, makkelijk en duidelijk. Boek zelf uw zendingen en geef specifieke wensen door. De online rapportages geven inzicht in behaalde resultaten. Wanneer is mijn zending aangemeld? Hoe is het verwerkt en wanneer is het aangeboden?

Track & Trace

De status van uw zending volgen? Daar zorgen we voor via track & trace. Al onze voertuigen staan via dataterminals in contact met onze planning. Is uw zending afgeleverd? U ontvangt automatisch bericht aan wie en hoe laat de zending is afgegeven.

Verstraaten altijd live

Werken wij op contractbasis met u? Dan heeft u een vaste contactpersoon die op gezette tijden met u evalueert. Via ons online boekingssysteem kunt u altijd zendingen aanmelden. Liever contact met één van onze medewerkers? Vierentwintig uur per dag en zeven dagen in de week zijn wij u persoonlijk van dienst.

Logistieke dienstverlening

Wilt u zich concentreren op datgene waar u goed in bent? Dan is het fijn als u uw logistiek niet zelf in de gaten hoeft te houden. Binnen onze contractservice is veel mogelijk. Heeft u vastomlijnde afspraken gemaakt met uw klant? Onze koeriers kunnen volgens die afspraken afleveren. Wij zijn u graag van dienst en maken afspraak op maat. 

Volg Verstraaten online

LinkedIn